PostNord #2

Ola Thoresen
2 min readAug 15, 2022

--

Så var det på’an igjen…

Å kunne angi klokkeslett _noe_ mer spesifikt enn “en gang mellom 08:00 og 22:00” hadde jo vært litt praktisk. Ærrukke hjemme på mandag klokka 14 lissom? Ikke at de verken har sendt sms, ringt eller ringt på, men det trengs jo ikke når de veit at folk flest er tilbake på jobb på den tida. Så sparer de litt kjøretid også.

Den 5. august kl. 15:23 fikk jeg en SMS fra budet med spørsmål om jeg var hjemme. Det var jeg ikke, men jeg tilbød meg å fjernåpne døra så han kunne legge den inne. Det fikk jeg aldri noe svar på, og etter dette har jeg ikke hørt et ord, annet enn automatiske meldinger om at pakka er forsinka, at den skal være lastet opp på bil, at den er forsinka igjen osv.

Ingen flere forsøk på levering, ingen har ringt på, ringt eller sendt SMS om at den skal leveres.

Og 11 dager senere bestemte PostNord seg for å bare returnere pakka i stedet.

Jeg tok kontakt med dem på chat, de mente jeg bare fikk snakke med avsender og ordne en ny leveranse. De var i alle fall ikke villige til å verken løfte en finger for løse problemet, vise BITTELITT forståelse for at dette var dårlig, eller i det hele tatt ta noe som helst ansvar.

Det ble såpass med utestemme etter hvert at chatten ble lukket på grunn av “inaktivtet” mens jeg skrev en setning som svar til dem…

--

--

Ola Thoresen

Noe over gjennomsnittlig interessert. Kjentmann i IP- og nettverksjungelen, og jobber i nLogic AS.